Nabízíme

KONZULTAČNÍ ČINNOST

 

Říká se, že zahrada je zrcadlem naší duše. Nejen výběr rostlin, ale i tvary a barvy, které v zahradě převažují, vypovídají o našem vkusu a osobnosti.

Pokud si nevíte rady s úpravou vaší, byť i malé, zahrady, předzahrádky, terasy nebo části zahrady či jednotlivého záhonu, nabízíme vám službu odborné zahradní poradenství.

Během návštěvy u vás s vámi probereme možnosti řešení předmětného prostoru, poradíme vám vhodné taxony rostlin a materiálu.

PORAĎTE SE S PROFESIONÁLY

Vypracování projektu nemusí být vždy zapotřebí a prostřednictvím této služby dostanete rychle a za přijatelnou částku důležité informace buď při zakládání vaší nové zahrady vámi, či při obnově a úpravách zahrady stávající.

Pokud se přeci během konzultace rozhodnete objednat si originální návrh, případně projekt zahrady, bude tato služba brána jako úvodní konzultace k projekční činnosti zahrady a nebude vám účtována.

Rovněž nabízíme odborné poradenství v péči o rostliny.

Na správné cestě k nové dokonalé zahradě vám rád pomůže náš zahradní architekt PETR SOVA – ateliér zahradní architekturykterý zohlední všechny vaše představy a požadavky na funkci a vzhled zahrady, dokáže do svých projektů zakomponovat nejen nejaktuálnější trendy, ale i tradiční prvky zahradní architektury. Budete tak mít jistotu, že vaše zahrada bude originální a současně přirozeně zakomponovaná do rázu okolní krajiny.

Zahradu vám naše společnost VAŠE ZAHRADA s.r.o. vytvoří profesionálně tzv. NA KLÍČ. Od návrhu po realizaci na Vašem pozemku.

nebo e-mailem

Konzultace poskytujeme formou osobního pohovoru

telefonicky na čísle (+420) 737 634 062